Kredittsjekk.net

Det du lurer på om kredittsjekk.

Sånn forbedrer du inntrykket ditt hos banken

 

Det er mange grunner til at man kanskje ønsker å gjøre et godt inntrykk hos banken, og det er særlig når man trenger for eksempel et lån, at dette blir veldig viktig. Når man for eksempel skal ta et lån, ser banken på alt fra oppsparing av pensjonen din, inntekten din, utgiftene dine, kreditten din og ikke minst også investeringene dine. Det handler for dem om å skape seg et inntrykk av deg og økonomien din som helhet, og her kan du gjøre noen smarte valg før du ber om et lån.

 

Hvis du ikke investerer allerede, så vurder å gjøre det. Og når du skal begynne å investere, så er det viktig at du velger riktig plattform. Det finnes mange forskjellige der ute, og en av de beste er nok kanskje eToro, som er en plattform mange velger. Ta deg god tid når du setter deg inn i det, sånn at du velger den beste plattformen for deg sånn at du kommer bra fra start og får en god opplevelse – og forhåpentligvis får utviklet deg en god strategi for investeringene dine.

 

 

Dette vurderer banken

 

Når banken skal vurdere deg økonomisk, er det mange ting som kan være med på å påvirke det inntrykket banken kanskje får av deg. Dette er noe som både er bra og dårlig, for det er ikke alltid at man selv har kontroll over alle parameterne, men det er samtidig bra, fordi det hele tiden er mange steder der man kan gjøre endringer som kan gjøre at banken ser på deg med nye øyne. Her kommer noen av de elementene som du kan se om du kan justere på for eksempel.

 

  • Inntekten din. Denne er kanskje satt, men hvis du vet at du skal be om et lån innenfor det neste året, kan det være fint å kanskje tenke en samtale om en eventuell øking i lønn inn i dette året, sånn at du har bedre forutsetninger når du ber om et lån.
  • Sparekontoen din. Banken liker å se at du har overskudd til å spare, og her er en sparekonto til faste utgifter bra – i tilfelle av at man mister jobben eller annet, har man alt man trenger. Dette burde dekke 3-6 måneders utgifter.
  • I tillegg til vanlig sparing, kommer selvsagt sparing til selve innskuddet i boligen. Dette beløpet er helt essensielt, og er noe som kommer til å avgjøre rentene på lånet ditt.
  • Igjen, det å vise banken økonomisk overskudd er bra, og dette er en god måte å gjøre det på.
  • Å følge et budsjett. Det å demonstrere at man kan følge et budsjett og fortsatt ha penger til overs er essensielt for å gi banken et godt inntrykk.

Copyrighted content. All Rights Reserved.